Onze missie

Lokale verbinding tussen boer en burger. Vers, onderscheidend en gratis thuisbezorgd!

Transparant maken waarom je iets koopt, wat je koopt, en waarom het op een bepaalde manier wordt geteelt. Wij willen de behoefte van de burger invullen om te weten wat je eet, er een gezicht bij is en er een gevoel bij ontstaat waardoor jij weet wat je koopt en eet.

Door dit nieuwe businessmodel hebben wij er voor gekozen uit het kostprijssysteem te stappen. Een kostprijssysteem wat dwingt tot steeds meer productie voor steeds lagere prijzen. Wij zijn er van overtuigd dat steeds verdere schaalvergroting leidt tot schade aan onze omgeving op het gebied van milieu, productkwaliteit, algehele menselijke gezondheid en welzijn.

Goed doen voor mens, dier, natuur, maatschappij, economie en levenskwaliteit is ons doel. De rest is secundair.

Wil je een nog bredere en dieper gaande inhoud over onze denk en werkwijze lezen, kijk dan op www.letsgrowit.nl Op deze website krijgt u meer inhoudelijk kijk op wat we aan het doen zijn. Deze website is in ontwikkeling!

Onze producten

Het begon allemaal met champignons! Meer droge stof, minder water, langer houdbaar, meer bite en smaak! Maar dan ook met het streven naar 35% minder grondstoffen, energie, transport en daarmee CO2 uitstoot. Jos ontwikkelde een volstrekt nieuw businessmodel. Ja, het was moeilijk! Het resultaat verbluffend! Overtuig uzelf en ervaar het verschil met het reguliere product.

Onze deelnemers

De deelnemers aan Jos Championly's zijn burgers, horeca en bedrijven uit gemeente Venray en ook daarbuiten die verder kijken dan hun eigen belang, maar ook oog en gevoel hebben voor de toekomst van onze kinderen, kleinkinderen en verder toekomstige generaties.